Láska v zimě

Láska v zimě

Anotace: souhra smyslů:-)

Stíny prořízly sluneční svit,
kapky rosy pletou mrazivou nit.
Střípky ledu tvoří jas na tvých rtech,
to všechno jsem viděl však jen v mých snech.
Zimní čas přetrval bych pod jednou podmínkou,
a to kdybych celou tě měl pod jednou peřinkou.
Laskavá slova by mi zvonila u srdce,
děkoval bych Bohům za (s tebou)strávené Vánoce.
Autor airelle, 17.12.2006
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezoučké a hned tu jsou Vánoce:-)) moc se mi líbí..

08.05.2007 22:16:00 | kakaoo

líbí se mi to ;) a co ty víš, přání se plní hlavně o Vánocích...

17.12.2006 20:03:00 | *L.I.T.H.I.U.M*

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí