Až bude dnes v noci

Až bude dnes v noci

Anotace: Pozdrž kohoutku kokrhání, ať dlouho trvá naše spaní a sen nezmizí s ránem. Pozdrž kohoutku kokrhání, ať nezmizí sny se svítáním a splní se nám. Amen.

Až bude dnes v noci hvězda padat
a měsíc se schová za mraky,
já budu do svých snů právě sahat,
představovat si zázraky.

Až bude dnes v noci padat kometa,
a měsíc se k spánku uloží,
já budu si přát spadnout do světa,
kde srdce láskou zahoří.

Až bude dnes v noci padat déšt
a mraky zle se bouřit,
já budu si přát, jak kytka kvést,
pro lásku se nesoužit.

Až bude dnes v noci poletovat sníh
a prudký vítr zahučí,
já budu si přát vedle Tebe být
houpat se ve Tvém náručí.

Až bude dnes v noci padat noc
a den zaklepe na dveře,
já budu si přát Tě lásko moc
a líbat Tvoje kadeře.

Až bude dnes s ránem kohout pět
a probudí zas celý dvůr,
já budu volat svůj sen zpět,
s přáním, abys byl navždy můj.
Autor grázlík, 17.12.2006
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherný

19.12.2006 19:04:00 | Duckey

...:) ... jo tomu říkám touha ...

18.12.2006 07:20:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí