Miluji...

Miluji...

Anotace: miluji.....

...Tvůj úsměv,
pohled do Tvých očí.

...Tvou moudrost,
životní zkušenosti.

...Tvou osobnost
i krásu Tvého těla.

...Tvou jemnost,
vášeň ďáblíka i něhu anděla.

...Tvou poezii,
kouzlo zpěvných symbolů.

...Chvilky s Tebou,
krásu našich společných dnů.

...Porozumění,
které mezi námi je.

...Bláznovství,
jež vždy mě rozesměje.

Miluji, lásko, Tebe
jsi mé nádherné nebe.
Autor Jiřina, 18.12.2006
Přečteno 668x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí