Pro ní

Pro ní

Anotace: Při balení věcí k cestě do čech mě napadlo jedna, které tak nějak vystihuje můj vnitřní rozkol a cítění k ní.

Někdy mám chuť plout po hladině,
nechat se unášet proudem.
Sledovat vlnky, houpat se líně,
Svobodný.

Pro krásu bez závoje,
Pro krásné oči tvoje,
Nespoutaný.

Někdy mám chuť prolítnout životem,
jak kulka z revolveru.
Zastaven smyslností,
Rozhodnutý.

Vím že tu jsi,
víš že tu jsem.
Hledám, být lepší – to víš,
Zamilovaný.
Autor wodouch, 20.12.2006
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí