Postesk

Postesk

Anotace: ...

Dívám se z rána na černé nebe,
chci Tě mít lásko zas vedle sebe,
nebýt už tolik rozdvojen,
být jenom s Tebou, proč je to sen?

Miluji Tvoje usmání,
úsměvům Tvým se nebráním,
radost a smutek v pocitech,
chtěl bych Tě líbat na Tvých rtech.

Je málo času pro radost,
vídám Tě málo, nemám Tě moc,
ty kousky citů v různosti míst,
schoulím se v náručí a budu ti příst.
Autor Ďábel sám, 24.12.2006
Přečteno 438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Smuténková, plná citů ... míváš ji tak málo ... to nevadí, snad jste si vzácnější ...

27.12.2006 18:07:00 | NikitaNikaT.

:-)))

24.12.2006 15:26:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí