Štědrovečerní

Štědrovečerní

Anotace: Takové přáníčko.

Chtěl bych Ti popřát hezké svátky,
pod stromkem štěstí a taky dárky,
úsměvy blízkých, radost a klid,
starosti zahodit, nechat je být.

Polibky lásky, citů a díků
a večer plný vánočních zvyků
a až se u stromku budeš smát,
tak vzpomeň na to, že Tě mám rád.
Autor Ďábel sám, 24.12.2006
Přečteno 395x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je hezký závěr.

21.03.2024 17:57:50 | mkinka

Hezké, romatické! Snad Štědrý den byl pro Tebe krásný ...

27.12.2006 18:06:00 | NikitaNikaT.

:-)))

24.12.2006 15:27:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí