Proč?

Proč?

Anotace: -

Ty jsi sama, já jsem sám

přesto s tebou zůstávám

a stále se mi vzdaluješ

a tvůj návrat už nečekám.

 

Proč jiná teď jsi, to nevím

já těžko tomu rozumím

vždyť říkáš, že mě miluješ

tak proč už tomu nevěřím?

 

Proč?

 

Proč....
Autor Hroner, 16.12.2011
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí