Koření na bolení

Koření na bolení

Anotace: -

"Na bolest je koření, na toužení nic není..."

 

Hledám vůni rozmarýny v slaných tyčkách italského pekaře.

Dobře znám svoje viny,

čekám na vůni rozmarýny a vím - rozkvete až na jaře.

 

Hledám vůni tymiánu v hojivé masti, co kašel tiší

- zvláště u kuřáka k ránu.

Čekám na vůni tymiánu a nemůžu dočkat hodiny příští.

 

Hledám vůni majoránky, co provoní vždycky celý byt.

Vůně vpitá v slova téhle stránky.

Nepomůže vůně majoránky - s touhou se dá těžko žít.
Autor ni.va, 28.12.2011
Přečteno 430x
Tipy 6
Poslední tipující: carodejka, pretorius, Danger
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné veršíky, teď večer se moc krásně četla.

10.03.2015 21:44:45 | carodejka

a čo tak vôňa šalvie
už žiadne slovko ale nie
a k tomu trošku levandule
komu z nás dvoch lepšie bude...

02.10.2012 19:07:14 | pretorius

Ty jsi to tady teda okořenila :-)

22.02.2012 16:59:46 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí