Píseň o Tobě

Píseň o Tobě

Anotace: - o slečně Pandoře..

Má milovaná slečno P.,
Já den za dnem
a noc za nocí
já sem tu tak a bez pomoci
snažím se žít a spokojeně tvářit se

a smát a radovat se..
Dokud mi nedojde že přijde zase ráno
osamělá noc přehoupne se v den
a začneš se bát že to byl jen a jen sen
A tak milá Pandoro
po sté tě prosím,
nejen ve snu ale doopravdy
zavři to víko své kouzelné skříně
I když se totiž říká, že za to můžeš ty
za všechno zlo týhle nepravdy a křivdy co jich na světě je
já Ti věřím že to nebyl úmysl
tak zavřo tí víčko má milovaná
ať zůstane nám naděje...
Autor Redingar, 07.01.2012
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: anděl s modrými křídly
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí