Zásah v pravou chvíli

Zásah v pravou chvíli

Anotace: ... před silvestrovským večerem, páté hodiny úderem

Jen pár minut před pátou
spatřil jsem tě nahatou
a to díky předtuše
že jsi ve sprše

otáčeje krk
to já jen tak mrk
na krásu bez závoje
předvedenou mi ve stoje

já začal jsem být troufalý
jak dolů kapky stékaly
ruka má je stírala
byla pomalá

kapičky vody
jak nástrahy svody
předehrou milostnou byly
pro zásah v pravou chvíli
Autor Heron, 31.12.2006
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí