Desatero lásky

Desatero lásky

Anotace: ... prostě všechny podoby lásky..

Jako touha neskrotná, neukojená vášeň,
jako srdce upřímné, nekonečná báseň.
Jako nakažlivý smích, ruce ze zlata,
jako tajemný vesmír, neodolatelná máta.
Jako překrásné kuřátko pro štěstí,
jako sevřené ruce v pěsti.
Jako ranní východ slunce,
jako při Olympiádě vzdát se v půlce.
Jako vše nejvíc a nic,
jako mít málo a přesto víc.
Autor Seatka, 01.01.2007
Přečteno 441x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí