Připadali jsme si jako andělé

Připadali jsme si jako andělé

Anotace: Láska dává křídla

Otáčím se, znova se otáčím,

Tebe s úsměvem na rtech vidím,

Slyším ten tvůj nádherný hlas,

Proč najednou mi lámeš vaz?

Znova se otáčím a na lásku vzpomínám,

Byla všechno, pro mě vše, co znám!

Láska to je bolest, pláč a neustálý strach,

Spolu nemuseli jsme se však ničeho bát.

Připadali jsme si, lásko, jako andělé,

Na křídlech a bylo nám tak vesele.

Připadali jsme si, lásko, jako andělé,

Proč najednou utíkáš tak zbaběle?

Otáčím se, zas a znova,

Vzduchem letí tvoje slova:

Miluji tě, lásko má,

Ta slova byla pěkně pitomá!

Cítím tvé polibky na svých rtech.

Proč? Proč, sakra tenhle pech?

Láska vedla naše srdce,

Teď jde to s náma jenom z kopce.

Připadali jsme si, lásko, jako andělé,

Na křídlech a bylo nám tak vesele.

Připadali jsme si, lásko, jako andělé,

Proč najednou utíkáš tak zbaběle?

Tolikrát, tolikrát, byli jsme spolu v objetí,

Proč zatraceně láska má tolik obětí?

Ptám se stokrát, zas a znova,

Láska je jak černá vdova.

Do mých očí letí střepy,

Láskou tou je každý slepý!

My, lásko, měli jsme jen cestu jednu,

Teď jdeme každý jinou ke dnu!

Připadali jsme si, lásko, jako andělé,

Na křídlech a bylo nám tak vesele.

Připadali jsme si, lásko, jako andělé,

Proč najednou utíkáš tak zbaběle?
Autor Dani13, 01.01.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je opravdu nádherná, pravdivá a skvělá!!!

01.01.2007 20:40:00 | sad_girl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí