Ticho.....

Ticho.....

Anotace: Láska bolí...a někdy i zabíjí....

Ohýnek v duši skomírá....
Co na bolest srdce zabírá ?
Ptám se ..však ticho je mi odpovědí....

Tiše si vzlykám pod víčky..
Život můj je jak knot svíčky...
Stejně pomalu jako ona dohořívá....

Sleduji svoji tvář v zrcadle...
Kruhy pod očima,tváře povadlé...
Už nemůžu být krásná....když nejsem štastná....

Plamínek ve větru mizí...
Tolik věcí za život mě mrzí.....
Skáču....ticho....klid...
Autor llussinka, 01.01.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekna... preju ti, abys byla stastna
(bolest z lasky preboli, uvidis ;))

01.01.2007 20:14:00 | nonick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí