První polibky

První polibky

Anotace: Doteky první a ještě poněkud nevinné lásky...

Růžová blůzka,
sladké polibky.
První schůzka,
žádné námitky.

Slunka svit,
krásný den.
Lepší nemohl být,
patřil nám jen.

Červánky jdou spát,
slunko zapadá.
Rozléhá se ,,mám tě rád“,
sladká nálada.

Kroky nesmělé,
šly k sobě.
A má ústa na těle,
klouzala tobě.

Píseň pomalá,
čas už stojí.
Otázkám se prostor nedává,
to se radši naše rty spojí.

Dlaň v dlani,
měsíc už šel spát.
Ten nemá ani zdání,
jak krásné je tady s tebou stát.

Hvězdy počítat,
žít si svůj sen.
Svět kolem nevnímat,
myslet na tebe, jen…

Do uší ti šeptám,
slova lásky.
Dál už se neptám,
té své sladké krásky….
Autor Lady_.illusion., 01.01.2007
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí