Smutná

Smutná

Anotace: Pro ty, co ztratili někoho blízkého.

Lásko, dneska jsi smutná,
já vím proč,líto mi to je,
smrt záležitost je krutá,
když blízký se od nás vzdaluje,
to život pak hořce chutná,
ale po chvíli zas lepší je.

Smutek potom v srdci máš,
okolní svět nevnímáš,
ale ostatní tu stále jsou,
sdílí s Tebou bolest Tvou
a pak Ti z té slepoty,
pomohou ven na nohy.

Povídají s Tebou potom
o tomhle a zase o tom
o počasí,o lásce,
o vaření,o másle,
o kytičce na obrázku,
o lidech co Tvoji lásku
hýčkají si v srdci svém
a pak Tě vezmou třeba ven.

Možná že Ti pomůže,
rudé, když dám Ti růže,
když tu se mnou nejsi,
je to jak bys zemřela
i tohle chtěl jsem říci
i tohle abys věděla.
Autor Jan Blahovec, 22.02.2005
Přečteno 430x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí