Zmatená ..

Zmatená ..

Anotace: ...

Cítím se jako loutka ze dřeva,
cítím se jako slaný chleba.
Cítím se jako někdo,kdo něco vzácného ztratil.
cítím se jak zloděj,který nikdy nezaplatil.
Mám v sobě žal,
proč jsi mi vůbec psal?
Chci zapomenout na všechno a všechny,
chci zahodit i ty pozůstatky.
Chci zapomenout na vše a nic,
já ani nevím,co chci říct.
Jsem zmatená, cítím zklamání,
že ten co ho miluju mi štěstí ze srdce vyhání.
Stále bloudím, ptám se sama sebe,
zda hledám právě Tebe.
Křičím až mi dochází hlas,
jenže neslyšíš,zastavil se čas.
Chci se se světem prát,
nechci si na nic hrát.
Chci být sama sebou,
někde na konci světa setkat se s Tebou.
Autor Seatka, 02.01.2007
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí