Láska je těžká lest

Láska je těžká lest

Anotace: Co mě stále užírá.

Smutek a zklamání mě zžírá,
Tužby ve věčnosti tonou,
Srdce mi pomalu zmírá,
Pak z duše rumělcové kapky kanou.

Pak mé sny se topí,
Když záchraný kruh jsem hodil,
Srdce proklálo mi rezavé kopí,
Pak sražen padl jsem to někdo mě skolil.

Jedna slza z tisíce vrátila by mě zpět,
Zpátky jinak nemůžu jít,
Jen jedna slza vrátila by mě na Váš svět,
Jen tvá slza mě vrátí, ty musíš chtít.

Bylo to tvé kopí,
Co srdce mé bodlo,
Těžko se z toho schopí,
Tím se s hlavou shodlo.

Proč stále miluji,
Tohle zakázané ovoce,
Pak jenom stále lituji,
Neumím si pomoci ať Bůh je můj porotce.

Ale já však neumím být jiným,
Pak soud byl vyřčen jest,
Byl jsem uznán viným,
Láska je těžká lest.
Autor Prousan77, 03.01.2007
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten pocit úplně znám.

05.01.2007 18:49:00 | Izi

Pájo, to je ta slíbená? Plná citů, který já neikdy na tobě neuvidím, protože budou skryty za usměvavou a vyrovnanou tváří?...

03.01.2007 20:28:00 | Dilla

Tt. je moc hezké : Jedna slza z tisíce vrátila by mě zpět .. kdysi jsem si to taky říkala.. ale časem se to změnilo..

03.01.2007 20:12:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí