Bolest

Bolest

Anotace: ... nesnesitelná ...

Kdo může Tě hladit?
Kdo přináší sny?
Kdo tajně jen doufá
v lepší dny?
Věříš těm snům?
Snad strach z nich máš,
však věříš a bojuješ,
nezoufáš.
Je někdy krutý
ten Tvůj osud,
vzdávám se,
jsi neřekla mu dosud.
Tak stavěj se hrdě
a hlavu měj vzhůru,
tím odeženeš
i nejčernější můru,
co snaží se Tě vzbudit ze sna.
Její křídla jsou tak děsná,
tajemství skrývají v perleti
a hledají další oběti.
Rozhrň ten závoj mlžného oparu,
co halí Ti jasný den
a třpytivý záblesk světla bez tvaru
vrátí Ti krásný sen.
Sen plný barev, světla a lásky.
Vyžeň všechny své strasti,
pak znovu s plavými vlásky
vyjdeš z té hrozné pasti.
Víš, že Tě miluji,
znáš, co Ti chci říct.
Své srdce Ti daruji.
Co můžeš chtít víc?
Autor George Baker, 23.02.2005
Přečteno 493x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí