Naděje a nic

Naděje a nic

Anotace: Takový to bejva...

Dal jsi mi naději v krásný nový začátek
a nechal jsi mě věřit v to, že život je svazek pohádek
říkál jsi, že máš mě rád, a přitom nechal jsi mě v krásných představách
teď na to vše vzpomínám a místo iluzí vše proklínám.
Z mých slz bys moře naplnil a stejně bys nic nezměnil.
Nechci myslet na tebe, ani vzpomínat
ty jsi ten co nechal mě utýrat
jak to mám udělat, když nechci tebe milovat.
Autor Wiloou, 05.01.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Občas se to stává,
že někdo někomu srdce dává.
Čas je pak nejlepší na bolest páska.
A na lásku je nejlepší nová láska.

05.01.2007 21:22:00 | Kopretinka:-)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí