Jsi pro mě vším

Jsi pro mě vším

Anotace: Není to uplné vyznání ale někdy je méně.... více...pro meho Románka

Jsi jediné štěstí co mě potkat mohlo
jsi mé bílé svědomí co se ve mě pohlo
jsi touhou o které ve dne i v noci sním
jsi mým andělem a já to dobře vím...

Pro tvoje krásné oči bych ti snesla modré z nebe
pro tvůj smích bych prodala i sama sebe
pro tvé doteky bych šla třeba na kraj světa
pro to jakej jsi a co pro mě znamenáš nestačí mi věta
Autor Wiloou, 06.01.2007
Přečteno 725x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

hmmmm....pěkňunké ;-) šikulka ;-)

07.01.2007 11:07:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí