Sladké sny

Sladké sny

Anotace: 3 sms kozlíkovi na sladké spaní :)

1.
Přeji teplou postýlku
tys můj něžný motýlku
Dnes rozhořel ses jako plamen
já zas studím jako pramen
Když jsi v černém, já jsem v bílém
hledat šedou - to je cílem
Ty si hraješ a já spím
i s rozdíly jsi pro mě vším

2.
Přijímám tvé polibky nebeský anděli
právě po tomto mé rty lačněly
Dotyky hříšné posílám zpátky
Tak aspoň započnou milostné hrátky
Ať se tu zdá o mém hlase
já budu snít o tvém zase
Představ si naše zítřejší milování
protože tomu už nic nezabrání

3.
I tak děkuji,
pořád je to víc, než nic
Na obláček tvou tvář maluji
zbude z toho potok čmáranic
Posílám polibek na víčko
neboť na rtech lpí můj jazýček
Po Amorkovi posílám přáníčko
nemá to daleko, jenom kousíček
Autor wigi.sama, 14.02.2012
Přečteno 451x
Tipy 2
Poslední tipující: Jean89
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..moc hezká..

15.02.2012 22:03:45 | Jean89

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí