Utíkám

Utíkám

Anotace: kdyby šlo utéct pokaždé když nás něco bolí.........

Utíkám do neznáma , utíkám pryč
utíkám ze života dejte mi klíč...

Utíkám před pravdou , utíkám před tvým vyznáním ,
utíkám před velkým zklamáním.

Utíkám , protože už dál nechci slyšet tvoje jméno ,
utíkám proto , abych nemusela říct že je ti odpuštěno..

Utíkám před tím co k tobě stále cítím ,
utíkám daleko , než se špatného stébla zase chytím....

Utíkám , aby mé oči už neznali co je to pláč ,
utíkám abych celému světu nemusela říct co jsi vlastně zač!
Autor Wiloou, 07.01.2007
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Něco podobného teď zažívám,proto se mi tvoje báseň líbí, mluví mi z duše.

07.01.2007 11:40:00 | Zmijuška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí