Pro něj :-* ♥

Pro něj :-* ♥

Anotace: Pro mého prince a možná budoucího krále ♥

Poznala jsem jednoho super kluka,
ale teď občas prožívám muka.
Nemůžu být s ním pořád a stále,
bydlí totiž trošku dále.

Zažila jsem s ním překrásný ples,
o víkendu pak jsem nevěděla, co je to stres.
Mám ho strašně ráda,
neberu ho už vůbec jako kamaráda.

Miluji ji ho strašně moc,
ale když mi chybí,
nemůžu si pomoct,
tohle se mi nelíbí.

Chci, abych s ním mohla bývat trošku více,
ať nebolí mě orgán vedle plíce.
Srdce a žaludek se mi svírá,
ale nové zážitky otevírá.

Nemůžu si život bez tebe už představit,
a o vše to překrásné s miláčkem a láskou připravit.
Nejraději bych s ním byla už stále,
a měla ho ne za prince, ale už za krále.

Mám tě ráda lásko.
Autor Nikolka, 23.02.2012
Přečteno 555x
Tipy 3
Poslední tipující: JarekBrnoCz, NotHot, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí