Básnička na dobrou noc

Básnička na dobrou noc

Anotace: Básnička napsána pro něj před usínáním

Miluji tě a scházíš mi

Chybíš mi strašně moc,
a nemůžu si poslední dobou už pomoct.
Nemůžu si bez tebe život představit,
na jinou vlnu se už naladit.

Si pro mě nyní ten jediný princ,
co má všechno i ten šmrnc.
Mám tě strašně ráda,
a určitě ne jen jako ledajakého kamaráda.

Těším se až poznám i tvé rodiče,
a z tebe jak budu mít řidiče.
Březen bude strašně fajn,
určitě máš o všem šajn.

Dobrou noc ti chci každou noc osobně přát,
a chci aby tě u srdíčka poté začalo hřát.
Posílám ti na pusinky na obláčku,
ať se ti zdá jen o mě ty můj miláčku.
Autor Nikolka, 23.02.2012
Přečteno 2820x
Tipy 9
Poslední tipující: carodejka, tato22, JarekBrnoCz, CULIKATÁ, Houda
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básnička je moc krásná, plná vřelých citů, přeji ti aby se tvá přání naplnila.

27.03.2012 21:59:05 | carodejka

Po takové srdíčkové básničce bude Tvůj milý spinkat jako miminko:-))).

24.02.2012 15:21:30 | CULIKATÁ

Tip pro povzbuzení do počátku :-)

24.02.2012 01:09:03 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí