Spřízněné srdce

Spřízněné srdce

Anotace: Milý Vlkodlačku, prosím přijmi tyto verše, jsou jen a jen pro Tebe. Chtěla jsem Ti nějak vyjádřit svůj dík, a tak to dělám způsobem, jakým umím nejlépe: psaním. Jsi má záchrana. PRO TEBE...

Spřízněné srdce

Tmavé vlasy a bílá pleť
Ustrašené oči a chvějící se rty
Posměšně na ni zírá okolní svět
A vtahuje ji do své zkažené hry

Křehké ptáče spoutané životem
S krvavou slzou v srdci
Myslelo, že nikdy neprojde východem
Že navěky zůstane v černé noci

Ve chvíli bolesti a v objetí žalu
Láskyplné porozumění tvář jí ukázalo
Proniklo branami jejího hradu
A hořkost z očí něžně jí sňalo

Tápe krásná duše, tápe v temnotě
Před sebou uzoučký paprsek světla
Spřízněné srdce ji doprovází na cestě
Vinouce strach do svého tepla
Autor Christel, 24.02.2005
Přečteno 644x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí