Jaro

Jaro

Anotace: ...

Oknem
paprsek jarního slunce vnikal do pokoje
kouzlil svým teplým dotykem
úsměvy v mé i tvé tváři
hebce jako tvé prsty
po mé kůži čarovaly
obrazce krásných zítřků
Tak lehce se mé oči vpíjely
do tvých,
něžně přivřených
sladkým oparem rána.
Cítila jsem jak ležím v rozkvetlé louce,
která je celým vesmírem
a vánek šeptá mi o lásce,
motýli na svých křídlech
přinášejí štěstí
a květiny hladí mě
svými něžně barevnými tvářemi
a stávají se tebou
Ty jsi mou loukou plnou lásky,
štěstí a mazlivé štědrosti
Ty jsi slunce mého vesmíru...



..
Autor Andee, 04.03.2012
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Martin Málek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné

23.01.2013 07:06:34 | Robin Marnolli

i já děkuji :-)

26.01.2013 23:12:38 | Andee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí