Zmařené životy dva

Zmařené životy dva

Anotace: Moc se to nerýmuje, ale hlavní je tam ta myšlenka...

Sbírka: Pro toho, jenž mne okouzlil na základní škole...

Na louce roste květina,
je moc krásná a nevinná.
Jednou však přišel on
a zadupal ji jak slon.

Proč zadupal její krásu,
nebo se snad vyhýbal času?
Vždyť stačilo jen roku půl,
pak by se snad rozpomenul.

Proč nenechal ji ještě žít
a dítě jemu porodit?
Dítě svoje nevinné,
štěstí jeho rodinné.

Zničil však životy dva,
a zájmy všeho lidstva.
Není to otec, je to vrah,
bál se moc všech nástrah.

Nesmíme vyčítat mu jeho strach,
byl ještě mladý, měl si co přát...

Na louce rostla květina,
byla moc krásná a nevinná.
Snad vzpomene si někdo na ní,
krásná byla jak hvězda ranní...
Autor loverose91, 07.01.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí