Nostalgie

Nostalgie

Anotace: Když v poli zlatých klasů, vítr z bouří do nás sáhl, zmámeni pro tu krásu

Když v poli zlatých klasů

Vítr z bouří do nás sáhl

Zmámeni pro tu krásu

Prsty klouzaly nám po harfách

 

Teď

Bíla duše a černá křídla

Jsou

Jako den a noc, co se střídá

A slza padá do kráterů svíc

Plamen hasne, nezeptám se víc

 

Dnes

Strach mám, že soumračné nebe

Vezme mi jediné

Vezme mi Tebe

A studený déšť, co zebe

Mnou proletí

 

Můj svět

Rozfoukám z jisker popela

Aby stín a prach z něj zbyl

To jsi nikdy nechtěla

 

Pod černá křídla

Tam ses mi skryla

A tak se ptám

Jak hluboko ses do mě vryla?

 

Pod černá křídla

Tam ses mi skryla

A nevím sám

Kam zmizela má víla

 

Pod černá křídla

Tam ses mi skryla

V matných vzpomínkách

Dýchá zvláštní síla

Autor Hanuš, 06.03.2012
Přečteno 336x
Tipy 11
Poslední tipující: veruna, Jeněcovevzduchukrásného, CRASH, melebele
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak je možné, že jsem ji přehlédl? Je opravdu skvělá a nádherná! ST

09.03.2012 16:58:47 | kočkopes

nádherná..

09.03.2012 16:34:11 | zaba.zuzla

- ÚŽASNÉ - **

07.03.2012 06:56:25 | CRASH

Jinak to nejde,ST.

09.03.2012 16:27:45 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí