Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: Možná jsi spíš zklamal TY sám sebe, né JÁ tebe. Opravdu je tu jenom ONA, ONA ONA? Nebo to ve skutečnosti v sobě cítíš jinak?! Jak to teď všechno poznat? Bojím se. (Vlastně to asi ani není báseň..)

Chybí mi tvůj úsměv.
Chybí mi tvůj darebáckej pohled.
Chybí mi tvoje objetí.
Chybí mi tvoje pohlazení.
Chybí mi tvoje rejpání.
Chybí mi naše ponocování.
Chybí mi naše hovory po skypu.
Chybí mi naše každodenní psaní.
Chybí mi naše hákování.
Chybí mi oslovení opičáku.
Chybí mi tvoje šílený nápady.
Chybí mi tvoje doteky.
Chybí mi tvůj zájem o mě.
Chybí mi naše zážitky a průšvihy.
Chybí mi špatné věci, které byly dobré.

Chybí mi i tvoje:"Nemám tě rád."
/Protože vím, že jsi to tak nikdy nemyslel./

Sečteno podtrženo:
Chybíš mi TY.
/Chybím i já Tobě?/

Miluji Tě.
/A v tvých citech se ztrácím./
Autor Holka z davu, 07.03.2012
Přečteno 825x
Tipy 3
Poslední tipující: Loveless, Aaliyan, Mikys
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...kdysi sem i tomu svému kamarádovi říkala opičáku...:)

11.07.2012 12:58:52 | Loveless

Nadarmo se neříká,vše zlé je pro něco dobré.Plně chápu stesk.

08.03.2012 22:29:33 | Mikys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí