Zase ona, ta šílená minulost...

Zase ona, ta šílená minulost...

Anotace: ...

Notak, holka, nehrab se už v minulosti,
v té krabici plné prachu.

Už ji zahrab pod zem a zasaď na ní kytky.

Vykopni ji z hlavy nelítostně a
zakaž ji k sobě přístup.

Spáchej tu nejbrutálnější vraždu,
jen ať se tě každá jiná bojí.

Nechť ať všechny fotky vyblednou
a já ztratím pamět!
Autor Marylin, 07.01.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Souhlasím, vážně pěkné..

05.07.2007 14:24:00 | Nemůžu zapomenout

hezky vyjádřeno..

08.01.2007 22:48:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí