Někdy

Někdy

Anotace: Někdy to potká káždého. Či každou.

Někdy je hrozně těžké se na tebe zase usmát jako by nic
nebylo .

Někdy je ještě horší říct ti ahoj do očí bez toho zvláštního lesku
do očí které se dívají skrze mě na jiné
a už je se mnou ani nesrovnávají.

Někdy je hrozně zlé poslouchat tvůj hlas jak říká my
nemiluje-li více nebo rovno jedné polovině je to na my příliš málo lásky.

Někdy ti to chci všechno říct
ale v sobě mám jen ticho a víc ti na vysvětlenou nemůžu dát.


Vždycky bylo hrozně těžké tě neobejmout.
Teď už jenom někdy.
Autor Radiii, 10.03.2012
Přečteno 367x
Tipy 5
Poslední tipující: Chicki, ďábel strážný, Krist7nka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí