Per Amore

Per Amore

Anotace: Změněná báseň Jen jednou je to poprvé, tahle se snad bude líbit víc

Ústa obkreslit polibky,
Horké a hříšné doteky,
Touha, jež se rozpíná,
Moc noci, která zaklíná,
Vášeň, která útočí,
Jen pohledy už nestačí,
Tvé srdce mému poroučí,
Přichází pocit bezpečí.

Vznáším se dál výš a výš,
Skutečnost jest o čem sníš,
Ztrácím se v tobě celá,
Láska v každé části těla,
Ať po sté nebo poprvé,
Píšu stále řádky pro tebe,
O tom, že ti děkuji,
Že rád mě máš právě ty.
Autor tyxka, 07.01.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...tu předcházející jsem nečetl ale tahle ja tedy dost dobrá ...

08.01.2007 10:15:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí