Miláčku?

Miláčku?

Anotace: ...

Chybíš mi, miláčku
to chtěl bych ti říct
však stejně
cítím zlobu
až tak,
že necítím už nic.

Miláčku (?)

Copak to slovo
ti ještě patří?

Nepatří
ode mne jej, víš
nikdy...už nikdy!
neuslyšíš.

Zrada bolí
studí i pálí
modravé nebe
je někde v dáli.

Zmatený
pobíhám
od útesu k poušti
prst na spoušti
mám.

Srdce, jen mé srdce
s chybíš mi, miláčku
usíná
...
však nic jiného už
z naší lásky
nezbývá.
Autor Tom XVI, 13.03.2012
Přečteno 433x
Tipy 3
Poslední tipující: angelicek, Linzerka, Zamilovaná do nezamilované doby
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí