O něm....

O něm....

Anotace: Proč lásku opisovat vznešenými slovíčky...

Chybí mi..jeho oči schovaný pod sklíčky malých brejliček
Chybí mi..jeho velká hlava s miliony vlasů zesvětlených melírem
Chybí mi..jeho hlas, který už jen steží si dokážu vybavit
Chybí mi..jeho obrovský ruce s křivými, věčně zraněnými prsty
Chybí mi..vůně jeho právě vyprané košile.
Chybí mi..skládání jeho džínů zapáchajících kouřem hospod
Chybí mi..jeho váha. Skoro neuvěřitelných 100 kilo
Chybí mi..jeho neskutečně teplý tělíčko
Chybí mi..jeho kůže posetá ekzémem
Chybí mi..jeho láska, kterou jsem si nedokázala uvědomit
Chybí mi..jeho překrásný jméno.
Chybí mi..jeho nedokonalost
Chybí mi..i to jeho každodenní chrápání..

Kež by chyběl i tento čtvrtek, kdy to bude 9 měsíců, co jsme se rozešli...
Autor Marylin, 07.01.2007
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Osobní zpověď?Možná,ale přimomíná mi to samu sebe.Chápu,proto se mi líbí

30.06.2007 15:31:00 | mOBSCENE

Proč ti chybí, proč ste se rozešli?
Nechci bejt osobní, ale budu, tak proč?

21.01.2007 18:24:00 | Honza Krejcarová

Tak, aby těch ztrát nebylo více, dám ti 100%.

16.01.2007 23:05:00 | Psavec

místy téměř naturalistické :), ale tím víc to působí upřímně

08.01.2007 00:01:00 | miriaim

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí