Touha

Touha

Anotace: Stručné vyjádření myšlenek a pocitů

Další den plyne

tak pomalu mi utíká

slza, ta po tváři se line

touha mi pokoj nenechá.

 

Jsem blázen, chci-li žít?

Či čekat na zázraku zrod?

Nebo mám jenom věčně snít?

Srdce mi buší jak o závod.

 

Vzpomínky ožívají

měl bych jim asi utíkat!

kdy už mi taky dají

možnost je odmítat?

 

V hlavě jest plno pocitů

a láska mezi nimi.

Já chci jen chci chvíli tu

kdy také bude někdo s námi.

 

Věřím v co věřím

vždyť jsem to já

být s někým toužím.

Fakt se to dá?

 

Vždyť nechci moc

tak vyjdeš mi vstříc?

Mám prosit o pomoc?

Nebo si nechat nic?

 
Autor King Peky, 20.03.2012
Přečteno 466x
Tipy 2
Poslední tipující: zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzpomínky neodmítat, jen se jimi nenechat zmítat.

20.03.2012 08:40:01 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí