Slzy

Slzy

Anotace: Zachycení autorovy touhy, jež způsobuje smutek a pláč.

Proč slza z oka kape

a smutek se po mě sápe

když končí se další den

jen o ní zdál se mi sen.

 

Proč další v oku slza

a plní se má hypotéza

jakou já šanci mám

že jednou jí pusu dám?

 

I třetí slza v oku je

vždyť o něm jen koluje

jaká on vskutku je třída

když holky jak ponožky střídá.

 

Čtvrtá již na zem dopadla

když ona mu vážně propadla

a já se trápím tím

jestli fakt chce býti s ním.

 

Slzy však stále padají

mé myšlenky se hádají

pořád chci věřit ve změnu

jak kluk jí přijít na ránu.

 

V kaluži slz se utápím

nevím co dělat s tím

jak za ním lítáš já nechci sledovat

radši si půjdu iluze malovat.

Autor King Peky, 21.03.2012
Přečteno 393x
Tipy 1
Poslední tipující: zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Do kaluže slz hodím ti záchranné kolo.

21.03.2012 11:50:43 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí