secret

secret

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=UBbyNfyGBjE&feature=related

***


asi dnes večer potrebujem pohár červeného
a asi som už dávno potrebovala teba
aby som mala komu povedať "milujem ťa"
aby to niekto bral úplne vážne
ako hodiny obíjajúce polnoc v Chráme božom
a teraz keď je tento malý svet celý môj,
môžem odísť, ponechajúc ženu vo mne tebe a ránu
a svedomiu vypranému v Persile
tak belostému a nahému vyvesenému na šnúrach
ako bielizeň v zásuvkách
čo vonia levanduľou a spomienkami

si moje

tajomstvo

***
Autor sophia92, 27.03.2012
Přečteno 455x
Tipy 18
Poslední tipující: Liz-D-Darker, Sleepwalker, enigman, gallatea, zaba.zuzla, Linzerka, Psavec, hanele m.
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásne... Nemám slov, proste nádhera...

05.07.2012 18:29:41 | Liz-D-Darker

někdy i ráno...

28.03.2012 08:31:11 | enigman

Moc pěkná, ST.

27.03.2012 13:57:46 | Psavec

tajemství jsou součástí mozaiky..

27.03.2012 06:32:07 | hanele m.

někdy mozaiku pořádně rozhodí

básnička mi moc sedla

27.03.2012 08:39:18 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí