Shořím

Shořím

Anotace: dotkni se mě a shořím jako papír

Co když už nikdy nevrátí se,

ten hlas neznámého,

hlas nepoznaného,

všeho nového?

 

Co když už nezavoní,

to kvítí na palouku,

ta vůně všeho zeleného,

hezkého a neměnného?

 

I to modré nebe padá dolů

a já v něm plavat neumím,

mraky jsou jen mlhou,

ve které sám sobě

jen s potíží rozumím.

 

Dotkni se mě,

a já shořím jako papír

i když pevný zdám se.

Víš, že nejsem

a tak tebe ptám se

kde jsi a kde já jsem?

Autor greenus, 27.03.2012
Přečteno 517x
Tipy 2
Poslední tipující: zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

27.03.2012 09:40:53 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí