Alegorická 2

Alegorická 2

Anotace: -

překládám všechny tvé pohyby
do elfského jazyka
a vzlykám, pláču když vzpomenu
že spolu jsem mluvili
...kdysi dávno

a vidím všechny pochyby
i přes roušku stínů
a pod ní i bez ní tajně ti hynu

bolí ten pohled?
bolí ten pocit?
zkouším mít nadhled
pod pláštěm noci
...ale marně

furt mám ten pocit
že něčí ruka mi drtí žaludek
a hlavu taky
hlavně hlavu...
Autor Metal Lady, 27.03.2012
Přečteno 232x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a lego ryje...

28.03.2012 08:49:44 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí