Deštruktívna.

Deštruktívna.

Anotace: Trochu som sa bála dať sem túto básničku, keď som sa z toho prázdna čo cítim snažila vytiahnuť oživiť aspon nejaké city a dať ich do formy, ktorá mi je tak blízka...Kritika poteší. :)

chcem iba
aby mi dal
goodbye
ten zmätok
to šušťanie
v mojich
dolámanych
krídlach
.

Radšej
sa odsúdim
cítiť to
čo som cítila
v tých
zrnitých
bezfarebných
chvíľach
.
Nenávisť
.

Nie
tú chronickú
zničujúcu
"lásku".
Nie stále
si nasádzať tú idiotskú
masku.
Nie z úsmevu
spraviť
módny hit.
Odrazu "žrať" aj ten
najtrápnejší vtip..
Smiať sa amatérsky silene
a nepriateľku odrazu volať po mene.
a Čakať...

KEDY to priletí
(tuším sa to volá- hmm...šťastie)
Ktoré v NEJ
na môj úkor
vďaka tebe rastie...

a rastie..
Autor Mišiačik, 01.04.2012
Přečteno 424x
Tipy 5
Poslední tipující: maliska, gallatea, V.N.Losinský, Paulín
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

páči sa mi to "šušťanie v dolámaných krídlach"

29.07.2013 11:36:25 | maliska

Smutné chvíle, to pravé žádoucí máš ještě před sebou.Jen jít dál, nezastavit se.

01.04.2012 17:20:32 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí