Báseň pro Lásku

Báseň pro Lásku

Anotace: Láska k druhému člověku nám někdy zachrání život

Sedím na židli a nic nevnímám
kolem mě je jen ticho a prázdno
lístek z odkvetlé růže padá k zemi
a já jen sedím a vzpomínám.

Vteřiny se vlečou pomalým krokem
mám dilema - smutek nebo únava?
Oči se mi s jistotou téměř zavírají
jak jsem se asi cítila před rokem?

Jak náročný je každý můj pohyb
srdce tluče mi v pomalejším tempu
tep si na krční tepně těžko nahmatám
padám do mdlob, o tom není pochyb.

Před strmým pádem zachránil mě šíp
šíp lásky prostřelil mi zarmoucené srdce
dech se mi zrychlil, oči se široce rozevřely
při pohledu na Tebe jsem věděla, že bude líp!

Zachránil jsi mě před tmou a bolestí
dal jsi mi lásku, sílu a chuť žít naplno
každý Tvůj nádech pro mě znamená štěstí
teď vím, že jen s Tebou prožiji život s radostí.

Jak nádherné je líbat Tvá ústa sladká
hladit Tvou kůži jemnou a vískat vlasy
cítit Tě vedle sebe jako anděla spásy
miluji Tě, ať naše budoucnost je hladká.
Autor kamich, 09.04.2012
Přečteno 1001x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí