Na křídlech smrti

Na křídlech smrti

Tiché vločky ve větru,
tančí chladný tanec svůj,
smutek je mým přítelem,
kol sebe vidím odraz tvůj.

Roztříštěné zrcadlo
a ukradené štěstí,
nemohu vrátit minulost,
život dal mi ránu pěstí.

Střepy lásky na zemi,
to je vše co zbylo,
slz proud nikdy nezastavím,
příliš se to vrylo.

V srdci bolest,
v očích slzy,
v duši zmatek,
zemřu brzy.

Do stínů se propadám,
zvoní osamělý zvon,
cítím blízký konec,
tím bude můj skon.
Autor Shireen-I, 09.04.2012
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hehe, jsi živá, píšeš o smrti, já to mám obráceně :D

25.10.2012 14:00:54 | CCGREE

nebude

09.04.2012 20:08:24 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí