neznámá Neznámá

neznámá Neznámá

Anotace: ...

Až odkryješ mou ulitu
ulitou z přetěžkých kovů
a budu já zde i ty tu,
schovám se natuty znovu.



Dávkami plachosti vždycky mě napustí,
pěkně až po okraj k prasknutí,
s neznámou proto se většinou nespustím,
ikdyž mě k ničemu nenutí.



Tys mě však vysvlékla do morku kosti,
z Honzy jsi zrobila Adama,
tebe jsem neodil do lhostejnosti,
s tebou rád ochutnám z neznáma.
Autor honnnzik, 11.04.2012
Přečteno 407x
Tipy 7
Poslední tipující: Mia, loverose91, Niky88, Linzerka, ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžné, milé, velmi čtivé:-)

28.05.2013 23:05:28 | Mia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí