pro Tebe :)

pro Tebe :)

Anotace: heh, nevím kde se to ve mě bere, ale šlo to samo :)

Máš upřímné oči,
a krásně se usmíváš.
Mám zvláštní pocit,
když na mě se podíváš.

Takový pocit,
co popsat se nedá.
Takový pocit,
co má duše hledá.

Ještě není to láska,
není to chtíč.
Je to ten pocit,
co z hlavy nechce pryč.

Nevím kam dál,
cesty nás zavedou.
Zdali se protnou,
či spolu dál nevedou.

To osud si hraje,
a já mu děkuji.
Že poznal jsem Tebe,
a proto teď veršuji.

Nevíš jak dlouho,
na tohle já čekám.
Nevím co bude,
když číst Tě to nechám.

Však rád to teď risknu,
snad radost ti udělám.
Já rád jsem to napsal,
a srandu si nedělám ;)
Autor kEEp sM:!Le), 08.01.2007
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

myslím, že ta dotyčná musela být nadšená:) hezký vyznání

25.04.2007 19:23:00 | synthetic darkness

njn, konec už kapku improvizovaný, nebyl čas... :) možná že přidám za nedlouho další, podle toho co na to řekne ;)

09.01.2007 07:10:00 | kEEp sM:!Le)

je dobře, že si srandu neděláš.. báseň hezká..

08.01.2007 21:57:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí