Nosím toho víc

Nosím toho víc

Anotace: den za dnem

Já...já chtěl bych ti to říct,

nosím toho hodně,

je to silné a je toho víc.

Den ode dne

na louce květů míň,

já sesbíral jich stovky,

za každou myšlenku

na tvůj úsměv vzpomínku

utrhl jsem jeden

a dal jsem si ho pod polštář.

Tak, abych mohl snít,

že jestli se mi ztratíš,

snad květy ucítíš

a možná se i jednou vrátíš.

Autor greenus, 14.04.2012
Přečteno 423x
Tipy 4
Poslední tipující: Tanecnice, tato22, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi citlive psano...

25.04.2012 16:11:58 | Tanecnice

velmi citlivě prožito....díky

26.04.2012 10:44:44 | greenus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí