slova

slova

Anotace: ... na rtech ...

.
zkoušíš už spát
a se šeptáním
hledáš jen sny
jak přelétavá
slova uvěřila
a do důlku
na polštáři
s večerem
všechny
telefony
berou dech
a právě zkouší
objímání naplno
a dokud neusneš
mazlí se tvá slova
s přesmyčkami
na mých
rtech
.
Autor a_tao, 15.04.2012
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí