Dobrá zpráva

Dobrá zpráva

Anotace: Dobrá zpráva o lásce, kterou máte rádi.

Je to dobrá zpráva,
protože bez lásky,
zbydou jen smutné vrásky
a v očích lesku třpyt.

Nebuď jen ta zloba,
Neměj esa rukávu,
Nezlob se, když vyhraju,
A srdcem musíš život žít.

Buď lásky plný cit,
Ať nepadám na hubu,
Vždyť já tě miluju,
A tvar lásky buduji,
Být tebou, tak se smiluji,
a pustím tě do dveří,
ze dveří do postele,
andělům padá peří,
nikdo se však nesměje.

Je to dobrá zpráva,
Protože beze smutku,
Neznali bychom lásku,
A nemohli bychom spolu žít.

Říkáme si to zřídka,
Že se opravdu milujeme,
A lásky žárem sužujeme,
A že tě chci stále mít.

Buď lásky plný cit,
Ať nepadám na hubu,
Vždyť já tě miluju
A tvar lásky buduji,
Být tebou tak se smiluji,
A pustím tě do dveří,
Ze dveří do postele,
Andělé nemají peří,
My však taky ne.

Kdyby láska stoletá,
Nebyla kvůli nám prokletá,
Andělé jsou bez peří,
Vždyť nám nikdo nevěří.
Autor mtek, 04.05.2012
Přečteno 401x
Tipy 4
Poslední tipující: Jean89, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí