Obžaloba žen

Obžaloba žen

Anotace: Jak jsem to s výbornejma ženskejma svýho života nezvládl

To jste mi ukradly
To jste mi vzaly
Vy ženy, kterým nikdy jsem nerozuměl
Na druhou stranu leccos jste mi daly
Vy ženy, kterým nikdy jsem nerozuměl
(Ale bylo toho míň)
Ale vůbec nejvíc mi vzaly
Ženy,kterým jsem rozuměl
Autor Otakar Ševčík, 05.05.2012
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí