Výstup

Výstup

Anotace: Jdi vstříc tomu, kdo jsi!

Věříš či nevěříš,
v to, co je v srdci ukryté,
jenž ukazuje nevinně,
ty myšlenky hanlivé?

Doufáš či sníš
v osud jenž spojuje,
dvě půlky srdce pevným lepidlem
pak láska v srdcích kraluje?

Však bojíš se a nemáš naspěch,
bojíš se o slova nevyřčená,
ztrácíš se ve tmě
sama ztracená.

Neboj se, duše moje,
já znám ten stín,
co padá přes tvou tvář,
zahaluje tvou krásnou vnitřní zář.

Neboj se a podej mi ruku,
ať vyvedu tě z temnoty toho studeného hradu,
jenž stavíš kolem sebe
s velkými, chladnými zdmi.

Je těžké vyjít na světlo,
ukázat všem to dítě v skrytu ukryté,
však odvaha je opakem strachu,
s ní je všechno barvité.

Neboj se, dítě, matky Země,
však všechny kouzla oprchala,
všechny ty nesprávné pocity
opadly se sluneční září.

Teď stůj hrdě se svou tváří zdviženou,
tvá láska vede tě kupředu,
tvá víra činí zázraky,
jen hleď-dýchej-buď právě teď!
Autor lullaby, 05.05.2012
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: Nikolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí