Mít rád

Mít rád

Anotace: Mít rád, je víc než milovat...

Když se mě někdo ptá, zda ráda mám,
odpovím zajisté, však mé srdce je v tomto značně nejisté.
Mám ráda přírodu, přátele...
A co dál?
Je to, jako by mi někdo něco vzal.
V srdci prázdno, v duši temno.
Cítím, že by mně samotné peklo chtělo.

Můj anděl strážný odletěl.
A tak tu sama stojím a v dáli banschee
svým křikem mi hlásí, že Lucifer právě pro mě si přiletěl.

V hlavě přemítají se mi myšlenky,
které hledají pravdu v duši mé.
Však srdce mé je tak sklíčené.
Neví, jak dál. Neví co hledat má.
Popojdu opodál a tam skřivan se mě ptá, zda umím milovat.
Tentokrát v odpovědi neváhám a s chladným pohledem odpovím.
,,Milovat je přežitek!
Mít rád užitek!“
Autor Michelle.R, 13.05.2012
Přečteno 321x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí